Ahmed Ladarsi : Ihmisen työ on maan hedelmä

€27.40
In stock
Only %1 left
SKU
P-IHMI-E8BB3F
See all options

Jussi muokkasi soita kuokalla viljelykelpoisiksi maiksi, se ei ole vitsi eikä satu. Jussi viljelee maita edelleen, seuraa kehitystä ja omaksuu uusia työmenetelmiä. Tämä kirja ei ole ns. perinneruokakirja. Kirjani on ennen kaikkea kunnian ja kiitoksen osoitus kaikille, jotka tekevät mahdolliseksi sen, että meillä on ruokaa. Käymme ostoksilla elintarvikekaupoissa ja kannamme kotiin ruokakasseja. Nautimme ruoasta arjessa ja merkkipäivissä, ajattelematta antimien kulkua ennen kuin ne päätyvät meidän keittiöömme ja meidän ruokapöytäämme. Tottakai teemme työtä ja maksamme kaikesta mitä masumme ottaa vastaan. Ei siitä ole kauan, kun seitsemänkymmentäviisi prosenttia Suomen väestöstä eli suoranaisesti tai epäsuoranaisesti maa- ja kalataloudesta. Kotipuutarhurit ja palstanviljelijät ovat aktiivisesti monipuolistaneet Suomen ruokakulttuuria tuomalla siemeniä ja taimia maailmalta. Mansikan tehoviljely on alkanut vasta kuusikymmentä vuotta sitten. On vielä paljon kasveja ja hedelmiä, jotka kasvavat vain viljelypalstoilla ja kotipuutarhoissa. Suomalainen maanviljelijä osasi taidokkaasti tehdä maaperästä hedelmällisen ja hyödyllisen sekä ihmiskunnalle että eläinkunnalle. Keittiössämme on viljaa, vihanneksia, hedelmiä, marjoja, lihaa, kalaa ja muita herkkuja. Kehitys menee jatkuvasti eteenpäin, maailman laajuinen vapaakauppa on muuttanut ruokakulttuuriamme dramaattisesti, enkä tarkoita kielteisellä tavalla. Elintarvikekaupat ja ravintolat tarjoavat uusia tuotteita ja erilaisia trendejä.

Kiitän kaikki, joiden avulla, olen rakentanut tämän kirjan. Olen koonnut tässä kirjassa tunnettuja ja vähemmän tunnettuja ruokia. Ideani on palata vuosisata taaksepäin ja käyttää Suomen luonnossa, pelloissa ja vesissä kasvavia raaka-aineita. Ruoat ovat edullisia, helposti valmistettavia ja ovat maukkaita. Kirjani ruoka ohjeet ovat joustavia, raaka aineet ja niiden määrät voit hyvin käyttää mielesi ja makusi mukaan. Ruoanlaitto ja ruokailu ovat iloisia hetkiä. Ruoka tehdään perheelle, ystäville ja rakkaille ihmisille. Annetaan ruoalle arvo, niin se maistuu paremmalta. Arvostetaan kaikkia niitä, jotka tuottavat ruokaamme.

Ahmed Ladarsi
Inkeroinen

Ahmed Ladarsi on syntynyt Tunisiassa. Tuli 45 vuotta sitten Suomeen töihin Italian suurlähetystöön keittiömestariksi. On tehnyt mämmiruoista kirjan.

* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.

More Information
Categories
AuthorAhmed Ladarsi
TitleIhmisen työ on maan hedelmä
Keywordsruoka, maatila, puutarhat, mehu, hillo, soppa, juusto, piirakka, kakku, herkku, kastike, leipä, keksi, leivos, maksa, liha, kala, keitto, paisti
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja