Anders Levén : Hirvipataa ja muita riistaherkkuja

€27.30
In stock
Only %1 left
SKU
P-HIRV-FB877E

Hirvenlihaa perinteisesti ja modernilla otteella

Hyvät raaka-aineet ovat onnistuneen illallisen perusta, ja riista on erinomaista lähiruokaa. Jos metsästysonnea riittää, herkullisen päivällisen voi valmistaa hirven lisäksi peurasta, villisiasta, jäniksestä taikka fasaanista.

Tässä kirjassa esitellään sekä perinteisiä että uusia tapoja valmistaa riistaruokia. Kaninpaistin voi tarjota viskikastikkeessa, ja peuranpaistista voi loihtia mehevän peuraraguun kuminan, valkoviinin ja fenkolin kera. Vai maistuisiko seurueellesi mehevät hirviburgerit tai chilillä maustetut hirvimakkarat? Vähärasvainen riista yhdistyy hienosti monenlaisiin makuihin maailmalta, ja hirvenlihasta voi hyvin valmistaa myös afrikkalaisia bobotie-paistoksia.

Tärkeintä on, että kokki osaa valita oikean kypsennystavan oikealle ruhonosalle, ja siihen annetaan tässä kirjassa vinkkejä. Myös luut hyödynnetään, sillä niistä saa pitkään hauduttamalla herkullisen punaviinikastikkeen. Näistä ohjeista pitävät sekä perhe että metsästyskaverit!

More Information
Categories
AuthorAnders Levén
Co-authorsPhotographs by: Magnus Skoglöf
Translated by: Laura Jänisniemi
TitleHirvipataa ja muita riistaherkkuja
Published2018
Original titleLaga älg och annat vilt
LanguageFinnish
Tax Class-
LocationOrimattila
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja