Andreas Viestad : Grillauksen juhlaa : St. Larsin parhaat reseptit
Grilliruoka on paljon muutakin kuin makkaraa, kyljyksiä ja broilerinkoipia. Oslolaisen St. Larsin huippuravintolan grilliruokiin perehtynyt keittiöväki on tehnyt keittokirjan, jonka avulla kotonakin voi valmistaa ylellisiä herkkuja grillaamalla! Kirjan tekijöille grillaus on elämäntapa, ja heidän esimerkkinsä mukaan kotikokkikin voi valmistaa grilliruokaa vaikka ympäri vuoden. Seikkaperäisiä ja kunnianhimoisia ohjeita täydentävät tunnelmalliset valokuvat.
Grillauksen juhlaa opastaa grillaustekniikoihin sekä inspiroi lukuisin ohjein kokeilemaan gourmet-tasoisia herkkuja. Hiilloksella valmistuvat niin kala-, kana- ja äyriäisruoat kuin kasvikset ja jälkiruoatkin. Lisäksi kirja opettaa maustamaan, tarjoamaan grilliruoan rinnalle sopivia lisukkeita sekä drinkkejä ja mikä tärkeintä - nauttimaan ruoanlaitosta uudella tavalla.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Andreas Viestad |
Coauthors | Jaana Palanterä & Mette Randem ym. |
Title | Grillauksen juhlaa : St. Larsin parhaat reseptit |
Original title | På grillen |
Keywords | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, grilliruoat, grillaus |