Anna Bergenström & Fanny Bergenström : Rakkautta, oliiveja ja timjamia : hyvän olon ruokaa
Terveellisen ruoan ei tarvitse olla ikävää tai merkitä uhrauksia - päinvastoin, se saa niin kehon kuin mielenkin voimaan hyvin.
Kirjan herkullisissa ruokaohjeissa leiskuvat värit ja tuoksuvat mausteet Välimereltä, Intiasta, Kaakkois-Aasiasta ja Etelä-Amerikasta. Mukana on runsaasti kala- ja kasvisruokia, sushia, tapaksia, leipäohjeita ja pikkunaposteltavaa sekä perinteisiä pohjoismaisia reseptejä niin arkeen kuin juhlaan.
Herkullisen ruokaelämyksen kruunaa Fanny Bergenströmin kaunis ja näyttävä kuvitus.
Anna Bergenström on arvostettu ruotsalainen ruokatoimittaja, jonka Joka kokin keittokirja valittiin Suomessa vuoden 2002 käännöskeittokirjaksi.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Anna Bergenström & Fanny Bergenström |
Coauthors | Riitta Mustonen |
Title | Rakkautta, oliiveja ja timjamia : hyvän olon ruokaa |
Original title | Kärlek, oliver och timjan |
Keywords | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat |