Annelie Lundquist : Toscanan herkut
Tässä kirjassa kurkistetaan Italian keittiöistä arvostetuimpaan.
Toscanalainen keittotaito perustuu laadukkaisiin raaka-aineisiin ja samalla sekä hienostuneisiin että
yksinkertaisiin valmistustapoihin, joilla voi loihtia monipuolisia makuelämyksiä arkisistakin
aineksista. Luvassa on kulinaarinen seikkailuretki. Toscanalainen ruoka on harvoin tulista. Sen
sijaan se on maultaan uskomattoman vivahteikasta, sillä valmistuksessa käytetään tuhlaillen tuoreita
yrttejä, valkosipulia, viiniä ja ennen muuta paikallista raikasta ja rotevanmakuista oliiviöljyä, joka
on maailman parhaita.
Kirja esittelee sekä perinteisiä että modernisoituja ruokaohjeita jotka on laadittu siten, että
useimmat tarvittavat ainekset löytyvät myös pohjoisesta lähikaupasta.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Annelie Lundquist |
Coauthors | Riitta Pojanluoma & Helene Toresdotter |
Title | Toscanan herkut |
Original title | Toscana : den goda maten |
Keywords | ruokaohjeet, keittokirjat, ruokaperinne, ruokakulttuuri |