Annelies Schöneck : Vihannesten maitohapposäilöntä
Kirja esittelee vaihe vaiheelta nerokkaan yksinkertaisen säilöntämenetelmän. Kirjassa käydään läpi eri maiden säilöntäkulttuuria ja hapatetun ruuan käyttöä eri alueilla, sekä kerrotaan hapatetun ruuan vaikutuksesta ihmiskehoon. Kirja tähdentää, kuinka maitohapposäilönnän avulla voidaan säilöä vihanneksia siten, että niiden ravintoarvot eivät vain säily vaan lisääntyvät, toisin kuin muilla tavoilla säilöttäessä. Hapattamalla voidaan tehdä oman kasvimaan tai puutarhan tuotteista herkullisen pikantin makuista terveysruokaa, ja kaiken lisäksi hapattamisprosessin seuraaminen on kirjan mukaan hyvin mielenkiintoista!
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Annelies Schöneck |
Coauthors | Elsa Hellsten |
Co-authors | Translated by: Elsa Rabell |
Title | Vihannesten maitohapposäilöntä |
Original title | Mjölksyrejäsning av grönsaker |