Antti Uusitalo : Calvados : omena jaloimmillaan

As low as €28.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-CALV-C24403
See all options

Normandiassa Pohjois-Ranskassa omenasta tislattu ja tynnyrikypsytetty calvados on löytänyt lukuisia ystäviä myös Suomesta. Calvados on kuulunut jalojen juomien perheeseen yli puoli vuosituhatta eikä ihme, että yhä useampi haluaa perehtyä kullankeltaiseen tisleeseen syvemmin.

Calvados ei ole yksiulotteinen juoma. Kymmenet eri omenalajikkeet, tammikypsytys ja tisleiden sekoitukset luovat lukuisia erilaisia calvadoksia, joiden joukosta löytää helposti juoman eri tilanteisiin.

Tämä kirja vie lukijan Normandian tuoksuviin omenatarhoihin calvadoksen syntyseuduille. Kirja perehdyttää omenatisleen valmistukseen, varastointiin ja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kirjassa on myös mainioita ohjeita omaa calvadosmatkaa suunnitteleville.

Kirjan on kirjoittanut jalojen juomien maailmaan perehtynyt sommelier Antti Uusitalo (s. 1976). Hän on Vuoden hovimestari vuodelta 2004 ja aiemmin kirjoittanut kiitetyn kirjan konjakista. Kirjan upea kuvitus on valokuvaaja Pasi Hytin.

* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.

More Information
Categories
AuthorAntti Uusitalo
TitleCalvados : omena jaloimmillaan
Keywordsvalmistus, alkoholijuomat, raaka-aineet, calvados
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja