Antti Uusitalo : Sherry
Andalusialaisen sherryn kolmetuhatvuotinen historia on täynnä mystiikkaa. Sodat, valloitukset ja löytöretket ovat muokanneet viinin, joka kuuluu maailman tunnetuimpiin ja monikäyttöisimpiin. Sherryjen perheestä löytyy viini niin aperitiiviksi, ruokajuomaksi kuin jälkiruoallekin.
Sommelier Antti Uusitalo vie viinimatkalle, joka alkaa hohtavan valkoisilta viinitarhoilta ja päätyy kellareihin, joissa sherry kypsyy tammitynnyreiden uumenissa. Sherry-kirja kertoo selkokielellä kaiken, mitä sherrystä kiinnostuneen tulee tietää. Uusitalo esittelee sherrytyylit ja antaa vinkkejä, millaisiin tilanteisiin viinit sopivat. Sherry ja pienet sormisyötävät, tapakset, ovat erottamaton osa andalusialaista kulttuuria. Kirjasta löytyy myös lukuisia helppoja tapasreseptejä.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Antti Uusitalo |
Title | Sherry |
Keywords | valmistus, alkoholijuomat, viinit, sherry |