Bérengère Abraham : Kotona tehdyt macaronit
Pistaasinvihreää, sitruunankeltaista, mansikanpunaista ehkä jopa ripaus raparperia tai lakritsaa? Jo keskiajan venetsialaiset ymmärsivät maittavien macaronien päälle. Jauhetusta mantelista, munanvalkuaisesta ja sokerista syntyy pienellä vaivalla paitsi houkuttelevan näköisiä myös suussasulavan rapeita marenkipohjaisia leivoksia.
Reseptikirjan avulla valmistat helposti esimerkiksi vaniljan-, kahvin- tai suklaanmakuisia leivonnaisia. Kirja sisältää 20 kuvitettua, vaihe vaiheelta selostettua valmistusohjetta. Rasiasta löydät myös kätevän kangaspursottimen ja kuusi metallisuutinta. Anna makujen moninaisuuden vietellä, salli intuition viedä mennessään!
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Bérengère Abraham |
Coauthors | Marie-José Jarry & Kirsi Hyytiäinen |
Title | Kotona tehdyt macaronit |
Original title | L'atelier macarons |