Bo Hagström : Italialaiset jälkiruoat
Tiramisu, pannacotta, suussa sulavat jäätelöt ja italialaiset juustot ovat jälkiruokapöydän klassikoita, ja Välimeren marjoista ja hedelmistä voi loihtia helposti silmiä hiveleviä ja syntisen hyviä jälkiruokia.
Bo Hagströmin ja Robert Maglian Italialaisissa jälkiruoissa on huolella valitut, aitoitalialaiset ainesosat, ja italialaisesta ruokakulttuurista kerrotaan sekä kunkin ohjeen yhteydessä että laajemmissa tieto-osioissa. Tiesitkö esimerkiksi, että Marie Antoinetten sisar toi Itävallasta wienerleivän ohjeen Napoliin, mutta italialaiset kokit täyttivät leivän juustolla ja marjoilla, jolloin syntyi Sfogliata di ricotta?
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Bo Hagström |
Coauthors | Riitta Pojanluoma & Robert Maglia ym. |
Title | Italialaiset jälkiruoat |
Original title | Italienska desserter |
Keywords | ruokaohjeet, leivonnaiset, keittokirjat, jälkiruoat |