Brassiruokaa grillistä ja sen vierestä
Brasilialainen ruoka on värikästä, jännittävää ja eläväistä. Siinä yhdistyvät yksinkertaiset valmistusmenetelmät, rohkeat maut ja yhdessä syömisen riemu.
Brassiruokaa grillistä ja sen vierestä kutsuu sinut brasilialaisten makujen äärelle. Kirjassa on yli sata herkullista reseptiä hedelmäpitoisista aamupaloista houkuttelevaan katuruokaan, kekseliäistä grilliruoista suussa sulaviin jälkkäreihin ja eksoottisiin cocktaileihin. Tästä eivät pidot enää parane.
David Ponté, Jamie Barber ja Lizzy Barber pyörittävät Lontoossa suosittuja Cabana-ravintoloita, jotka keskittyvät autenttiseen brasilialaiseen grilliruokaan ja yhdessä syömisen riemuun.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Coauthors | Anna Maija Luomi & Martin Poole ym. |
Title | Brassiruokaa grillistä ja sen vierestä |
Keywords | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, ruokaperinne, ruokakulttuuri |