Carol Wilson : Lakritsi- ja salmiakkikeittokirja

As low as €6.50
In stock
Only %1 left
SKU
P-LAKR-F65AF6
See all options

Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa. Lakritsi on paljon muutakin kuin makea herkku. Sen omintakeinen maku tuo ainutlaatuisen lisän niin makeisiin kuin suolaisiinkin ruokiin. Lakritsijuurten, -pötköjen, -jauheen, -uutteiden ja -siirapin käyttöä kannattaa kokeilla keittiössä - ne kaikki antavat ruoalle hienovaraisen, selvästi erottuvan maun.

Kokeile vaikka lakritsiglaseerattua kanaa tai porsaanpaistia. Glaseerauskastike korostaa lihan makua ja tekee pinnasta herkullisen rapean.Lakritsi ja salmiakki toimivat mahtavina mausteina myös salaatinkastikkeessa, juomissa ja säilykkeissä.

* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.

More Information
Categories
AuthorCarol Wilson
CoauthorsAnna Maija Luomi & Nicki Dowey
Co-authorsPhotographs by: Nicki Dowey
Translated by: Anna Maija Luomi
TitleLakritsi- ja salmiakkikeittokirja
Original titleLiquorice: A Cookbook
Keywordshistoria, lakritsi, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, salmiakki, eurooppa, salmiakki
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja