Carole Clements : Ranskalainen keittiö : yli 200 klassista ja modernia ruokalajia vaihe vaiheelta kuvattuna
Ranskalaista ruoanlaittoperinnettä arvostetaan maailmalla. Jokaisella Ranskan alueella on
omaperäinen, maukkaisiin paikallisiin tuotteisiin perustuva ruoanlaittotyylinsä. Maut vaihtelevat
Provencen auringonpaahtamista erikoisuuksista Bourgognen voimakkaisiin, täyteläisiin aromeihin
ja Atlantin rannikon merellisiin herkkuihin. Näissä alueellisissa ruokalajeissa tuntuu sekä
maantieteen että perinteen vaikutus, ja yhdessä klassisen ranskalaisen keittiön kanssa ne
muodostavat kulinaristisen perinteen, josta löytyy sekä vaihtelua että luonnetta.
Luo helposti aitoja ranskalaisen keittiön makuja omassa kotikeittiössäsi!
Tee makumatka halki Ranskan yli 200 herkullista ruokaohjetta Ranskan eri alueilta Normandian
tuuliselta rannikolta auringonpaahtamaan Provenceen.
Mukana kaikki klassikot, mm. Coq au Vin (Kukkoa Viinissä), Bouillabaisse (Kalakeitto), Crème
Brûlée (Paahtovanukas) ja Truffes au Chocolat (Suklaatryffelit).
Uusia tuttavuuksia: Kampasimpukoita ja sieniä, Broileri-pistaasipatee ja Suklaasorbetti.
Herkuttelemaan houkuttelevia reseptejä joka tilanteeseen: maukkaat keitot ja salaatit, ruokaisat
muhennokset ja paistokset, suurenmoiset kala- ja äyriäisruoat, ihanat jälkiruoat ja upeat kakut.
Vaihe vaiheelta etenevät kuvasarjat havainnollistavat selkeitä ohjeita sopii myös aloittelijalle!
Kätevä ruokatermien sanasto ja kokin hyödylliset vinkit auttavat onnistumaan.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Carole Clements |
Coauthors | Jaana Iso-Markku & Elizabeth Wolf-Cohen |
Title | Ranskalainen keittiö : yli 200 klassista ja modernia ruokalajia vaihe vaiheelta kuvattuna |
Original title | French food and cooking |
Keywords | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, leivonnaiset, liharuoat, keittokirjat, ruokakulttuuri, keitot, salaatit, vihannekset, jälkiruoat, juusto, kalaruoat, riista, äyriäiset, siipikarja |