David Williams : Muistikato, dementia, Alzheimerin tauti
Tavallinen B3-vitamiini niasiini edistää myös aivojen välitysaineen asetyylikoliinin tuotantoa. Niasiinin bonuksena on lisäksi sen verenpainetta alentava vaikutus. Niasiinin ottaminen on helpoimpia menetelmiä kohottaa hyvän kolesterolin HDL:n tasoa ja ylläpitää sitä.
Kirjassa tarkastellaan myös ravinnon ja useiden muiden ravintolisien merkitystä. Kunnollisen aivotoiminnan avaintekijöitä ovat omega-3 -rasvahapot EPA ja DHA. Muistin heikentymisen ja Alzheimerin taudin edistymistä voidaan hidastaa lisäämällä asetyyli-L-karnitiinia, lesitiiniää, ginkgoa ja Padman Basic -yrttiyhdistelmää ruokavalioon.
Tohtori Williams käsittelee myös riittävän jodin saannin merkitystä oikealle aivotoiminnalle sekä diabeteksen ja Alzheimerin taudin välistä yhteyttä, myös sokerin ja kemiallisten aineiden haittoja. Raskametallien poistaminen on myös tarkastelun kohteena.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | David Williams |
Coauthors | Jussi Yli-Panula & Kalervo Mielty |
Co-authors | Translated by: Jussi Yli-Panula |
Title | Muistikato, dementia, Alzheimerin tauti |