Samuil Angelov & Turo Väärti & Nico Backström & Elina Yrjölä : Hyvä ruoka parempi viini - Perusasiat pöytään mitään konstailematta
Kirja ruoasta, hetkistä ja murusista.
Murun perustajakokkien Henri Alenin ja Timo Linnamäen, sekä sommelier Samuil Angelovin filosofia on yksinkertainen: Valitse paras saatavilla oleva raaka-aine, valmista se suorasukaisesti ja viiniä kunnioittaen. Tässä kirjassa murulaiset paljastavat ravintolan parhaat reseptit vuosien varrelta. Kirjan reseptit ovat rakennettu niin, että jokainen voi toteuttaa niitä myös kotikeittiössään. Murun reseptiikka edustaa perinteistä ranskalaista keittiötä,jossa keskiössä ovat käsityö ja herkät maut. Raaka-aineet ovat tarkoin poimittuja niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Murun sommelierien ideologia on tinkimättömyys. Olkoon viini huokea tai hintavampi, pitää sen edustaa jotain ja olla puhdaspiirteinen.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Samuil Angelov & Turo Väärti & Nico Backström & Elina Yrjölä |
Coauthors | Nico Backström & Henri Alenym. |
Title | Hyvä ruoka parempi viini - Perusasiat pöytään mitään konstailematta |
Keywords | Helsinki, ravintolat, ruoanvalmistus, ruokaohjeet, viinisuositukset, viinit, yhteensopivuus |