Elise Pasanen & Mari Salminen & Erkka Valovirta : Nuoren ruoka-allergisen keittokirja
Nuoren ruoka-allergisen keittokirja on ensimmäinen varta vasten suomalaisille ruoka-allergisille nuorille kirjoitettu keittokirja. Ruokaohjeiden laatimisessa ja valinnassa on kiinnitetty erityistä huomiota ainesten soveltuvuuteen ja houkuttelevuuteen sekä reseptien helppouteen ja mahdollisimman edulliseen hintaan.
Kirja on ruoka-allergisen nuoren selviämisopas, jonka avulla ruoka-allergian kanssa selviää ensimmäisessä omassa kodissa ja keittiössä. Kirjassa korostetaan säännöllisen ruokarytmin tärkeyttä ja tämän helpottamiseksi ohjeet on jaettu kolmeen pääryhmään: Aamupalat ja välipalat, Lounaat ja päivälliset sekä leipomiseen keskittyvä Suolaista ja makeaa. Monipuolisten ruokaohjeiden lisäksi kirja sisältää Elise Pasasen laatiman tietopaketin ruoka-allergisen arjesta ja ravitsemusterapeutti Mari Salmisen kirjoittaman artikkelin ruoka-allergisen ruokavaliosta käytännössä. Lasten allergologi, dosentti Erkka Valovirta käsittelee tekstissään ruokayliherkkyyttä oireineen ja hoitoineen erityisesti allergisen nuoren näkökulmasta.
Nuoren ruoka-allergisen keittokirja on kirjoitettu erityisesti omaa elämää aloittaville nuorille. Kirja soveltuu mainiosti lahjakirjaksi ja ensimmäiseksi keittokirjaksi omaan kotiin tai opiskelijaboksiin. Kirja on erinomainen lisä paitsi jokaiseen ruoka-allergiseen kotiin myös oppilaitosten ja ravintoloiden keittiöihin.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Elise Pasanen & Mari Salminen & Erkka Valovirta |
Coauthors | Mari Salminen & Erkka Valovirta |
Title | Nuoren ruoka-allergisen keittokirja |