Elizabeth LaBau : Maailman paras karkintekijän käsikirja
Tikkareita sitruunamarengista, vaniljaisia fudgeja ja vaahtokarkkeja... Kirjan avulla valmistat makeisia, jotka maistuvat yhtä suloisilta ja näyttävät yhtä kauniilta kuin herkkukauppojen houkutukset.
Makeisten valmistaminen kotikeittiössä on hauskaa ja viettelee mukaansa, mutta onnistumiseen tarvitaan yksityiskohtaiset ja helposti seurattavat ohjeet. Kiitelty Karkintekijän käsikirja tarjoaa perusteelliset reseptit ja neuvot, joiden avulla onnistut varmasti ja hiot myös klassikkomakeisista täydelliset, omat versiosi. Kymmenien makeisohjeiden lisäksi kirjasta löytyvät ohjeet niin suklaan temperointiin, toffeen venyttämiseen kuin tryffeleiden muotoiluun sekä tietenkin koristelutekniikat herkkujen viimeistelyyn.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Elizabeth LaBau |
Coauthors | Rita Oksanen |
Title | Maailman paras karkintekijän käsikirja |
Original title | The sweet book of candy making |
Keywords | valmistus, ruokaohjeet, keittokirjat, koristelu, makeiset |