Folke Dammann & Nadine Kuhlenkamp : Heinäsirkka keittiössä

As low as €7.50
In stock
Only %1 left
SKU
P-HEIN-9BA603
See all options

Hyönteisten käyttö ruoka-aineena herättää yhä kasvavaa kiinnostusta Suomessakin. Kokeileville kulinaristeille ja liharuokaa karttaville, ympäristötietoisille kuluttajille hyönteisistä on muodostumassa suorastaan trendiruokaa.

Hyönteiset ovat vähärasvaisia, ja niissä on runsaasti proteiinia sekä ihmiselle tarpeellisia aminohappoja. Ne sisältävät myös muita arvokkaita ravintoaineita, kuten mineraaleja ja vitamiineja. Ja, kyllä vain – ne myös maistuvat hyvältä.
Kirja opastaa hyönteisten käyttöön keittiössä ja tarjoaa runsaasti herkullisia reseptejä kokeilunhaluiselle kotikokille. Friteerattuja kotisirkkoja, paahdettuja jauhomatoja villivihannespedillä, tagliatellea sirkka-peston kera, hienoja buffalotoukkapraliineja ja paljon muuta.

Kirja opastaa myös, kuinka esikäsitellä itse kerättyjä ruokahyönteisiä ja toukkia.

* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.

More Information
Categories
AuthorFolke Dammann & Nadine Kuhlenkamp
CoauthorsJuho Nurmi & Nadine Kuhlenkamp
Co-authorsTranslated by: Juho Nurmi
TitleHeinäsirkka keittiössä
Original titleDas Insekten Kochbuch
Keywordshyönteiset, ruoka-aineet, ruokaohjeet
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja