Gloria Nicol : Hillokellarin houkutuksia : 100 hilloa, hyytelöä, säilykettä ja pikkelssiä
Varma vinkki hyvän aamun aloitukseen: sipaise sämpylälle kotona keitettyä marmeladia ja maista oman talon vadelmamehua. Joulutortuissa maistuu toki parhaalta itse tehty luumuhillo ja purnukallinen vaniljaisia viikunoita pitänee illan emännän tyytyväisenä...
Hillokellarin houkutuksia tarjoaa avun, kun pihan sato notkuu patoihin ja kattiloihin. Sen resepteillä syntyvät hillot, hyytelöt, marmeladit, tahnat, mehutiivisteet, hedelmäsäilykkeet, chutneyt ja pikkelssit - monipuolisesti vuosien vaihteluntarpeeseen. Tunnelmallisesti paketoidusta kirjasta löytyvät mummolan tutut marjaisat maut, jännittävät yhdistelmät juhlavaan juustopöytään sekä klassiset ja maustetummat houkutukset maailmalta.
Kirjassa opastetaan myös säilöntätekniikoiden haltuunotossa ja neuvotaan hilloajaa yleisimpien pulmien kanssa.
Categories | |
---|---|
Author | Gloria Nicol |
Coauthors | Marita Suontausta |
Title | Hillokellarin houkutuksia : 100 hilloa, hyytelöä, säilykettä ja pikkelssiä |
Original title | 100 jams, jellies, preserves & pickles |
Language | Finnish |
Tax Class | - |
Location | Orimattila |
Keywords | hedelmät, marjat, hillot, säilöntä |