Hanne Kinnunen : Parsaa omasta pihasta
Tuore parsa on yksi kevään suosituimmista sesonkiherkuista. Tuoretta kotimaista parsaa on kuitenkin vaikea saada, vaikka Suomessa on täysin mahdollista kasvattaa ihanaa ja terveellistä parsaa. Se menestyy koko Suomessa Lappia myöten.
Parsan kasvattaminen on helppoa, kunhan tietää, mitä tekee ja milloin. Kirjassa neuvotaan, miten aloittaa kasvatus, mitä kaikkea tarvitaan, kuinka edetään ja miten vältetään sudenkuopat. Kun kaiken tekee alusta asti oikein, parsa tuottaa satoa vuosia, jopa parikymmentä vuotta. Tilaakaan ei tarvita paljon, pienenkin rivitalon pihaan saa jo oivan parsamaan.
Kirjassa esitellään myös ruokaohjeita, joista varmasti jokainen löytää uutta inspiraatiota keittiöönsä.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Hanne Kinnunen |
Co-authors | Illustrated by: Hanne Kinnunen Photographs by: Pasi Venäläinen, Margot Wikström and Jaakko Kilpiläinen |
Title | Parsaa omasta pihasta |
Keywords | kasvimaat, kasvupaikat, parsa, ruokaohjeet, viljely |