Hans Välimäki (ruoat) : Ruokaa Ranskasta Hansin tapaan

€21.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-RUOK-E2E307
See all options

Ranskalaisesta ruoasta on liikkeellä monta myyttiä. Sitkeästi sen esimerkiksi väitetään olevan niin vaivalloista, että kotikokin on turha edes yrittää. Mutta kokeillaanpa!

Ruokamatka Ranskaan on Michelin-palkitun kokin Hans Välimäen houkutteleva kirja, jossa valmistetaan perinteistä ranskalaista ruokaa kuten maalaispateeta, chèvresalaattia, ranskalaista kalakeittoa, grillattua fenkolikalaa ja burgundinpataa - sekä lukuisia muita klassikoita. Kaikki ohjeet on helppo toteuttaa suomalaisista raaka-aineista.

Mehevät ranskalaiset bistroruoat ovat kohonneet uudelleen ruokamaailman kiinnostuksen kohteiksi: juuri nyt nousussa ovat kirjaan kootut herkulliset ja mutkattomat ruokalajit, joista hienostelu on kaukana. Resepteistä syntyy helposti kokonainen ranskalainen viikonloppumenyy. Kirjasta löytyy paljon tietoa myös ranskalaisen keittiön valmistustavoista ja erityispiirteistä.

Kirjan Etelä-Ranskassa otetuista kuvista vastaa valokuvaaja Sami Repo.

* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.

More Information
Categories
AuthorHans Välimäki (ruoat)
CoauthorsSami Repo & Kenneth Nars
TitleRuokaa Ranskasta Hansin tapaan
Keywordsruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, ruokakulttuuri
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja