Heikki Remes : Kahden maan makuja : Italian viinit suomalaisessa ruokapöydässä
"Viinimiehenä? tunnetun Heikki Remeksen uusimmassa kirjassa Italian viinit kohtaavat suomalaisen ruoan.
Kirja tarjoaa koti- tai ystäväpiirissä kokkaaville maukkaita ja helppotekoisia ruokia, joita italialaiset viinit tukevat olemuksellaan. Kirjan lähtökohtana on yhdistää pääosin suomalaiset, puhtaat raaka-aineet kokonaisuudeksi, joka muistuttaa italialaisten intohimosta ruokaan sekä ruokakulttuuriin, ja tarjota sen kautta ideoita suomalaiseen ruokapöytään. Ohjenuorana on sesonkiajattelu, tuoreus, paikallisuus ja yksinkertaisuus ? tinkimättä kuitenkaan makunautinnoista, jossa kotimainen ruoka on pääosassa.
Kahden maan makuja edustaa Suomea maailman parhaiden ruokakirjojen Gourmand Awards -kilpailussa ruoka- ja viinikirjojen sarjassa.
Heikki Remes on pitkän linjan viini- ja ruokaharrastaja, joka kirjoittaa viini-, ruoka- ja matka-aiheisia artikkeleita ja pitää viinikursseja. Kahden maan makuja on Heikki ja Eeva Remeksen viides viinin ja ruoan iloja ylistävä kirja.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Heikki Remes |
Title | Kahden maan makuja : Italian viinit suomalaisessa ruokapöydässä |
Keywords | ruokakulttuuri, viinit, maakunnat, kulttuurienvälinen vuorovaikutus |