Heli Bergius : Parhaimmat jouluherkut : ruoat ja leivonnaiset adventista loppiaiseen
Tunnelmallinen jouluruokakirja etenee adventista loppiaiseen tarjoten reseptien ohessa kiinnostavaa perinnetietoa, koristeluideoita ja lahjavinkkejä.
Adventtina avataan glögikausi leipomalla suolaista naposteltavaa ja keittämällä tuoksuvaa joulujuomaa. Annan päivänä leivotaan piparit, Lucian päivänä nisset ja nasset. Aattona kannetaan pöytään perinteiset jouluherkut, ehkä uudenlaisilla lisäkkeillä höystettynä. Uudenvuodenaattona kutsutaan ystävät helppotekoisen yöpalan ääreen ja loppiaisena maistellaan joulun makuja vielä kerran, haikein mielin.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Heli Bergius |
Title | Parhaimmat jouluherkut : ruoat ja leivonnaiset adventista loppiaiseen |
Keywords | ruokaohjeet, leivonnaiset, keittokirjat, leipominen, joulu |