Henry Tikkanen & Päivi Viherkoski & Annika Ylä-Rotiala : Makujen taidetta
Hyvä ruoka ja laadukas taide hivelevät ihmisen esteettistä aistia. Tässä kirjassa ne tuodaan kutkuttavalla tavalla yhteen esittelemällä taideteoksia Serlachius-museoiden kokoelmasta sekä valokuvia teosten inspiroimista ruoka-annoksista. Kirjan herkut on loihtinut Serlachius-museoiden Gösta-ravintolan maineikas kokki Henry Tikkanen, ja mukana ovat luonnollisesti myös annosten reseptit. Upean taideteosmaiset valokuvat ovat Juha-Pekka Laakion käsialaa. Suussasulava kokonaisuus on ylistyslaulu ruoan kauneudelle.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Henry Tikkanen & Päivi Viherkoski & Annika Ylä-Rotiala |
Co-authors | Translated by: Silja Kudel |
Title | Makujen taidetta |