Irma Häikiö : Ruokamatematiikkaa
Ruokamatematiikkaa -kirja painottuu ravitsemisalan peruslaskuihin ja se on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja cateringalan ammatillisiin perusopintoihin. Matemaattista ajattelua rakennetaan tutulle pohjalle ja siksi tehtävien aihepiirit ovat ammatillisista yhteyksistä ja arkielämästä. Osa aihealueista on sellaisia, että niitä voi opiskella sekä matematiikan että ammattiaineiden opinnoissa.
Kirja sisältää:
- peruslaskuja
- annoskoon muunnoksia
- prosenttilaskuja
- yritystoiminnan tehtäviä
- kertaustehtäviä
- luovaa ongelmanratkaisua ja tiedonhankintaa vaativia tehtäviä
- eriyttämistä helpottavia lisätehtäviä
- tehtävien vastaukset.
Osa tehtävistä soveltuu yhteistoiminnallisiin työtapoihin ja toiminnallisiin tilanteisiin. Kirja soveltuu opintoja aloittaville ja myös päätösvaiheessa oleville opiskelijoille.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Irma Häikiö |
Coauthors | Anni Ratilainen |
Title | Ruokamatematiikkaa |
Keywords | matematiikka, ravitsemisala, oppikirjat, kotitalousala |