Irmeli Castren : Nykykeittiön niksit
Hyödyllisistä vinkeistään ja nokkelista konsteistaan tunnettu Irmeli Castrén paneutuu uusimmassa kirjassaan keittiönikseihin. Kirja sopii erinomaisesti pesästä lentävälle nuorelle, mutta siitä löytyy vinkkejä myös kokeneelle keittiössä häärääjälle. Johtotähtinä nikseissä ovat luonnon, kukkaron ja ajan säästäminen.
Aiheita ovat muun muassa:
- Ruuan oikeaoppinen säilytys - Pakastimeen, jääkaappiin vai huoneenlämpöön"
- Pakkausmerkinnät - Parasta ennen vai viimeinen käyttöpäivä"
- Pikaniksit - Miten inkiväärin saa kuorittua nopeasti"
- Kypsennysmenetelmät - Keittäminen, paistaminen, uuni ja mikroaaltouuni
- Maustaminen - Liikaa suolaa! Onko soppa pilalla"
- Leivonta - Miksi marenkia ei pidä tehdä sadesäällä"
- Juomat - Milloin viimeksi joit oikein hyvää kahvia"
- Ruoka-aineiden elvytys ja tuunaus - Mitä tehdä nuukahtaneelle salaatille? Entä kuivuneille juustonkannikoille"
- Keittiötyövälineiden ja -koneiden puhdistus ja hoito
- Turvallinen työskentely keittiössä.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Irmeli Castren |
Title | Nykykeittiön niksit |
Keywords | kodinhoito, keittiöt, siivous |