Jaana Vetikko : Kesämökin kalaherkut : ahvennapsikkaista rosvolahnaan

€18.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-KESA-60CB12
See all options

Kesämökin kalaherkut kertoo, miten itse pyydetyistä eväniekoista valmistetaan mökkioloissa maittavaa ruokaa. Raaka-aineeksi käyvät tuiki tuttujen ahvenen, kuhan, hauen ja siian lisäksi vähemmän arvostetut mutta sitäkin yleisemmät lajit kuten särki, lahna, salakka ja säyne.

Saaliskalat saadaan keittiökuntoon seikkaperäisten ohjeiden ja kätevien niksien avulla: kirjassa neuvotaan niin perkaaminen, suomustus, fileointi, nylkeminen kuin säilyttäminenkin. Kymmenissä ruokaohjeissa kaloja grillataan, loimutetaan, paistetaan, halstrataan, savustetaan, graavataan ja keitetään.

Kesämökin kalaherkut on verraton nelivärinen käsikirja jokaiseen keittiöön, niin kokeneille kalaruokien ystäville kuin niihinkin koteihin, joissa vasta totutellaan kalan käsittelyyn ja herkkujen valmistamiseen.

Jaana Vetikko on Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön tiedottaja-kalatalouskonsulentti ja Vapaa-ajan Kalastaja -lehden toimitussihteeri. Kari Nyberg on kalatutkija ja opettaja sekä innokas kalaruokaharrastaja. Kalastustoimittaja ja -kirjailija Veikko Rinne muistetaan muun muassa Kalamiehen Pikkujättiläisen (WSOY 2007) toisena tekijänä.

* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.

More Information
Categories
AuthorJaana Vetikko
TitleKesämökin kalaherkut : ahvennapsikkaista rosvolahnaan
Keywordsruokaohjeet, keittokirjat, kalaruoat, kala (elintarvikkeet)
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja