Jessica Frej & Maria Blohm : Parhaat herkut ilman gluteenia

€26.60
In stock
Only %1 left
SKU
P-PARH-0DEA25

Suolaiset ja makeat gluteenittomat suosikit yksissä kansissa! Keliaakikkojen ja muuten gluteenia välttävien ruokavalio on tänä päivänä jo melko tunnettu. Gluteenittoman leivonnan raaka-aineita on hyvin saatavilla lähikaupoistakin. Leipuri Maria Blohm ja kokki Jessica Frej ovat julkaisseet aiheesta aiemmin neljä kirjaa, jotka on myyty miltei loppuun ja joita edelleen kysytään. Niinpä tekijät päättivät koota bravuuriohjeensa uusiin kansiin – täydelliseen gluteenittoman leivonnan käsikirjaan. Parhaat herkut ilman gluteenia sisältää kaiken, mitä kotileipurin tarvitsee tietää onnistuakseen gluteenittomassa leivonnassa kerta toisensa jälkeen. Kirjasta löytyy helposti sisäistettäviä vinkkejä jauhoista, taikinan kohottamisesta ja uuneista. Gluteeniton leivonta vaatii hieman tarkkuutta, mutta ei ole vaikeaa. Mukana on yli 70 herkullista ohjetta kakuista pulliin ja leivistä pizzaan ja piirakoihin. Jokainen resepti on kokeiltu moneen kertaan, jotta lopputuloksesta tulisi yhtä maukas tai maukkaampi kuin gluteenia sisältävä versio. Nämä herkut todellakin maistuvat kaikille!

More Information
Categories
AuthorJessica Frej & Maria Blohm
Co-authorsPhotographs by: Lina Eidenberg Alamo, Sonja Dahlgren and Filippa Tredal
Translated by: Laura Beck
TitleParhaat herkut ilman gluteenia
Published2024
Original titleBaka gott utan gluten
LanguageFinnish
Tax Class-
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja