Joanna Farrow : Maukasta lihaa
Tästä mainiosta lihakeittokirjasta löydät yli 80 suositun liharuoan valmistusohjeet. Makuvalikoima on kansainvälinen, ja mukana on niin klassikkoruokia kuin uusia makuja. Kokeile vaikka intialaista lammasta mantelikastikkeessa. Herkkuruokien kokkaaminen sujuu helposti, kun ohjeita selventävät valokuvat eri valmistusvaiheista.
Herkkuruokien kokkaaminen sujuu helposti, kun ohjeita selventävät valokuvat eri valmistusvaiheista. Ruokaohjeissa on käytetty monipuolisesti eri eläinten lihoja ja eri ruhonosia, ja kirjassa on paljon hyödyllistä yleistietoa lihasta. Se neuvoo lihan valinnassa ja kertoo, mikä liha sopiin mitenkin valmistettavaksi. Lisäksi selvitetään, kuinka lihaa säilytetään ja miten sitä tulisi leikata ja käsitellä. Tämän näppärämpää tietopakettia saa hakea!
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Joanna Farrow |
Coauthors | Katja Tiilikka |
Title | Maukasta lihaa |
Original title | Meat : 80 classic and contemporary recipes |
Keywords | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, liharuoat, liha |