Johanna Aho & Mari Koponen & Matti-Pekka Pasto & Sari Stalder : Monipuolinen elintarvikeala
Monipuolinen elintarvikeala sopii käsikirjaksi kaikille elintarvikealan osaamisaloille ammatilisessa koulutuksessa.
Oppimateriaalissa käsitellään elintarvikkeiden valmistusta ja tuotantoa sekä esitellään keskeisiä elintarviketeollisuuden aloja.
Kirja jakautuu yhdeksään lukuun, joissa käsitellään leipomo- ja konditoriatuotteita, makeisia, maitojalosteita, liha-, kala- ja kasvistuotteita sekä valmisruokia. Kirjassa tarkastellaan myös elintarvikkeiden pakkaamista, aistin varaista arviointia ja elintarviketeollisuuden vastuullisuutta. Oppimateriaalissa keskitytään elintarvikkeiden teolliseen valmistukseen. Se sisältää myös työohjeita, joissa elintarvikkeita opetellaan valmistamaan pienimuotoisesti kokeilukeittiössä.
Kirjaan liittyy digitaalinen lisämateriaali opiskelijalle.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Johanna Aho & Mari Koponen & Matti-Pekka Pasto & Sari Stalder |
Title | Monipuolinen elintarvikeala |
Keywords | ammatillinen koulutus, elintarvikeala |