Jouni Törmänen (ruokaohjeet) : Chez Jouni
Kuusamossa syntynyt, sittemmin ranskalaistunut huippukokki Jouni Törmänen on tehnyt pitkän uran Euroopan huippukeittiöissä. Törmänen avasi ensimmäisen ravintolansa Nizzaan vuonna 2002, ja teeskentelemätön ja tinkimätön tyyli toi pikkuravintolalle tähden Micheliniin, keittiömaailman arvostetuimpaan ravintolaoppaaseen. Tähden sai myös hänen seuraava ravintolansa, joka perustettiin 2007.
Chez Jounissa pääosassa ovat hyvät perusraaka-aineet, mestarikokki Jouni ja suomalaiset ja ranskalaiset ruoanlaittoperinteet. Michelin-tähdistä huolimatta kirja ei esittele vaikeita gourmet-kiemuroita, vaan sen ohjeet ovat yksinkertaisia ja ruoka mutkatonta ja maanläheistä. Kirja on visuaalisestikin maukas keitos Suomea ja Ranskaa.
Chez Jouni perustuu samannimiseen ohjelmasarjaan, joka nähdään MTV3:lla keväällä 2010.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Jouni Törmänen (ruokaohjeet) |
Title | Chez Jouni |
Keywords | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat |