Jukka Sinivirta & Päivi Sinivirta : Herkuttelijan juustokirja
Juusto on ihmisen hienostuneimpia elintarvikkeita: monimuotoinen, kiehtova ja intohimoja herättävä. Juusto on tärkeä osa hyvää ateriaa.
Herkuttelijan juustokirja kertoo kaiken näistä jumalaisista makunautinnoista, niiden historiasta, valmistuksesta, luokittelusta, säilytyksestä ja nautiskelusta.
Kotimaisten tuottajien erikoisjuustojen valikoimat esitellään mahdollisimman kattavasti. Kirjassa paneudutaan myös juuston ja viinin yhdistämiseen ja annetaan jokaiselle juustolle viinisuositus.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Jukka Sinivirta & Päivi Sinivirta |
Title | Herkuttelijan juustokirja |
Keywords | valmistus, juusto, tarjoilu, juustoteollisuus |