Juuri nyt : suomalaisen keittiön uudet klassikot
Uutta suomalaista ruokaperinnettä parhaimmillaan. Huippuravintola Juuren sapasreseptit nyt yksissä kansissa.
Ravintola Juuri on astellut suomalaisen ruokakulttuurin etujoukoissa jo kymmenen vuotta ja synnyttänyt samalla uusia kotimaisiin raaka-aineisiin nojaavia klassikoita. Suomalainen keittiö pohjaa talonpoikaiseen traditioon, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa arkisia makuja. Juuren maut ovat täyteläisen runsaita, nostavat raaka-aineet jalustalle ja vievät kielen mennessään. Ei ihme, että Juuri valittiin Vuoden ravintolaksi vuonna 2010. Suomalainen ruoka ei ole ollut koskaan näin hyvää!
Kirjan reseptit tulevat suoraan ravintolan sydämestä: Ilja Björs on Juuren ravintoloitsija ja sapasten kehittäjä, Antti Ahokas Juuren keittiöpäällikkö ja Jukka Nykänen Juuren keittiömestari. Tekstit ovat viini- ja ruokakirjoittaja Arto Koskelon käsialaa. Graafisesta ilmeestä vastaa graafikko Mika Wist, valokuvista Riitta Sourander.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Coauthors | Arto Koskelo & Jukka Nykänen ym. |
Title | Juuri nyt : suomalaisen keittiön uudet klassikot |
Keywords | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, ruokakulttuuri, ruoat, ruoka, gastronomia, ravintolat, ohjeet |