Kaisa Torkkeli & Sonja Blåberg : Aidon maun juurilla : kotiruokaa tuoreesti
Aidon maun juurilla -kirjassa otetaan ilo irti tuoreista kasviksista, aidosta mausta ja luonnollisen ruoan tuomista terveyshyödyistä! Monipuolisen peruskeittokirjan pääosassa ovat vihannes- ja hedelmätarhan tuotteet sekä luonnon ilmaiset antimet, joita käytetään kekseliäästi ja uusilla tavoilla. Kotipuutarhurien odottama teos ilahduttaa myös torien ja metsäluonnon nimeen vannovia kokkeja - kaikkia, jotka haluavat tuntea ruokansa alkuperän.
Laaja teos tarjoilee lihankin ystäville rutkasti vinkkejä kasvisten monipuoliseen hyödyntämiseen, mielipä lautaselleen sitten uutta väriä, makua tai keveyttä. Kirja sisältää ohjeita myös säilöntään sekä villiyrttien keruuseen ja käyttöön.
Mutkattomista ohjeista löytyy kesäkeiton ja mustikkapiiraan lisäksi runsain mitoin kiehtovia, harvemmin hyödynnettyjä raaka-aineita. Tarjoa alkuun vaikkapa raitajuuricarpacciota tai kylmää suolaheinäkeittoa, pääruoaksi sikuriveneitä ja possunleikettä piparjuurikastikkeella ja jälkiruoaksi karviaispiirasta... ah!
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Kaisa Torkkeli & Sonja Blåberg |
Coauthors | Kaisa Torkkeli |
Title | Aidon maun juurilla : kotiruokaa tuoreesti |
Original title | Puutarhasta pöytään |
Keywords | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat |