Katja Palmdahl : Kantarelli ja kumppanit
Kantarellit ja suppilovahverot ovat kaikille tuttuja, helposti käsiteltäviä ja ennen kaikkea herkullisia sieniä, joita parhaina sienivuosina tuntuu löytyvän loputtomiin. Säilöminen kuivaamalla tai pakastamalla on helppoa, joten sieniä riittää usein seuraavaan satokauteen saakka. Ongelmana on vain keksiä riittävästi vaihtelua ruokaohjeisiin.
Katja Palmdahl vie sieniruoat aivan uuteen ulottuvuuteen! Tähän kirjaan on koottu hänen parhaat kantarelli- ja suppilovahveroreseptinsä. Mukana on niin liha-, kala- kuin kasvisruokiakin pikkusuolaisista piiraisiin ja keitoista pastaan - säilöntää unohtamatta. Pikanttia vaihtelua tuovat muun muassa aasialaisvaikutteiset kevätrullat ja kantarellileipään puettu kanahampurilainen.
Katja Palmdahl on ruotsalainen kokki ja ruokastylisti, joka on kirjoittanut useita keittokirjoja. Sienet, etenkin kantarellit, ovat hänen intohimonsa.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Katja Palmdahl |
Coauthors | Jaana Palanterä & Ewa Andinson |
Title | Kantarelli ja kumppanit |
Original title | Katjas kantareller |
Keywords | ruokaohjeet, sienet, sieniruoat, kantarelli |