Katja Palmdahl : Kantarellikeittokirja
Ensimmäiset kantarellit pilkistävät esiin jo keskikesän tienoilla. Silloin alkavat herkkusuiden onnenpäivät,
jotka jatkuvat pitkälle syksyyn. Kantarellikeittokirjassa on 35 maukasta reseptiä, joiden avulla tästä »metsän
kullasta» voi kokata paljon muutakin kuin perinteisiä sienileipiä. Monipuolisissa ohjeissa on makuja aina
kantarellivokista ja kevätkääryleistä kantarellitapenadeen ja riistapataan saakka.
Kantarellin eli keltavahveron lisäksi kirjan ohjeisiin voi käyttää sen sukulaisia suppilovahveroa,
mustaatorvisientä ja kosteikkovahveroa.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Katja Palmdahl |
Coauthors | Laila Rauhamaa & Nicke Ericson ym. |
Title | Kantarellikeittokirja |
Original title | Kantarellkokboken |
Keywords | ruokaohjeet, keittokirjat, sienet, sieniruoat, kantarelli |