Kira Weckman : Latinomakuja = latin flavours
Latinokeittiö on yksi kuumimpia ruokatrendejä, mikä näkyy vahvasti ravintolamaailmassa, televisiossa ja ruokalehdissä.
Suomen Top Chef 2013 Kira Weckman ja hänen kolumbialainen kokkimiehensä Michel Garzón ovat kehitelleet tähän kirjaan omia eteläamerikkalaisia suosikkireseptejään suomalaisia ruokaharrastajia varten. Mukana on sekä helppoja arkiruokia, bileruokaa, kisakatsomon katuruokaa että haastavampia annoskokonaisuuksia juhlavaan illalliseen, unohtamatta tietenkään herkullisia grillireseptejä.
Latinomakuja esittelee monipuolisesti raikkaita, herkullisia ja kauniita eteläamerikkalaisia ruokia, joissa ruokaperinteen ohessa näkyy tekijöiden persoonallinen ote. Lähde omassa keittiössäsi Kiran ja Michin kanssa ruokamatkalle Etelä-Amerikkaan ja nauti elämästä!
Kirjassa ruokaohjeet ovat myös englanniksi.
Kira Weckman on Perhosta ja Haaga-Helia-ammattikorkeakoulusta valmistunut kokki, joka on kilpaillut opiskeluajoistaan lähtien Suomessa ja ulkomailla. Kira on ollut Suomen kokkimaajoukkueessa 2010-2011. Vuonna 2013 hän osallistui Suomen Top Chefiin ja voitti kilpailun.
Michel Garzón on syntynyt Bogotássa Kolumbiassa ja valmistunut Istituto Superior Mariano Moreno -koulusta kokiksi vuonna 2009. Kira ja Michel tapasivat vuonna 2010 opiskellessaan legendaarisessa Institut Paul Bocusessa Ranskassa. Nyt heillä on perhe ja yhteinen catering-yritys KW Catering & Consulting Oy.
Sami Piskonen on helsinkiläinen valokuvaaja ja graafikko, joka on erikoistunut ruoka-, matkailu- ja henkilökuviin.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Kira Weckman |
Coauthors | Sami Piskonen & Michel Garzón |
Title | Latinomakuja = latin flavours |
Keywords | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, ruokaperinne, ruokakulttuuri, ruoka |