Jaana Heinonen & Kirsi Jouppila & Hannu Salovaara : Kondiittorin käsikirja

As low as €25.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-KOND-ADC72F
See all options

Kondiittorin käsikirja ilmestyi kymmenen vuotta sitten osana Leipomoalan Edistämissäätiön ja Teknologian kehittämiskeskuksen (Tekes) rahoittamaa projektia, joka toteutettiin pääosin Helsingin yliopiston elintarviketeknologian laitoksessa. Kirjaa on käytetty oppikirjana eri oppilaitoksissa. Suomen Leipuriliitto ry on toiminut kirjan jakelijana ja kustantanut nyt käsillä olevan toisen uudistetun painoksen, johon on tehty tarpeelliseksi katsottuja sisältömuutoksia. Varsinkin hygieniaa koskevaa lukua on muokattu, ja siihen on lisätty omavalvontaa koskeva aineisto. Kirjaan on m yös lisätty luku, joka käsittelee konditoria-alaa ja sen kehitysnäkymiä.

* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.

More Information
Categories
AuthorJaana Heinonen & Kirsi Jouppila & Hannu Salovaara
CoauthorsHannu Salovaara & Jaana Heinonen ym.
TitleKondiittorin käsikirja
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja