Lena Hulden : Minikarjaa : hyönteiset ruokana

As low as €15.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-MINI-7935EC
See all options

Pariisilaisissa ravintoloissa voi nykyään tilata hyönteistapaksia ja Suomessakin voi törmätä pop up -ravintolaan, jossa valmistetaan friteerattuja sirkkoja. Täysin uudesta ruokatrendistä ei ole kyse, sillä monissa kulttuureissa hyönteisiä on syöty aina nimenomaan niiden herkullisuuden vuoksi.

Hyönteistieteilijä Lena Huldén kertoo upeasti kuvitetussa kirjassa historioitsijan tietämyksellä ja palkitun tietokirjailijan tarinankerronnan taidolla hyönteisten syöntiin liittyvistä ennakkoluuloista, eduista ja käytännön arjesta. Hyönteiset ovat nykymaailmassa ainut halpa, eettinen ja ekologinen proteiinin lähde. Työn alla olevan lakimuutoksen myötä niiden käyttö ruokana tulee lisääntymään radikaalisti Suomessakin.

* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.

More Information
Categories
AuthorLena Hulden
CoauthorsKari Heliövaara
TitleMinikarjaa : hyönteiset ruokana
Keywordsruoanvalmistus, ravintoarvo, hyönteiset
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja