Malin Landqvist : Mehusta ja hilloa
Säilötään kesän parhaat maut!
Etenkin loppukesä on Pohjolassa luonnon yltäkylläisyyden aikaa, jolloin tulee kiire hillota, mehustaa ja säilöä talteen mahdollisimman paljon satokauden aitoja ja terveellisiä makuja.
Mehusta ja hilloa opastaa aloittelijan säilömisen saloihin ja tarjoaa kokeneemmalle tekijälle uusia ideoita ja makuyhdistelmiä kokeiltavaksi. Kymmenissä ohjeissa käytetään monipuolisesti niin puutarhan marjoja ja hedelmiä kuin luonnonmarjojakin - luonnollisesti ilman turhia säilöntäaineita ja liikaa sokeria.
Kirja kannustaa kokeilemaan myös esimerkiksi kaupasta hankittujen sitrushedelmien jalostamista raikkaiksi mehuiksi, hilloiksi ja marmeladeiksi kotimaisen satokauden ulkopuolella.
Valmista itse:
* mehua ja juomia
* hilloa
* marmeladia
* levitteitä
* chutneytä
* kiisseliä ja keittoja
* säilykkeitä
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Malin Landqvist |
Co-authors | Photographs by: Lina Eriksson Translated by: Sanna Manninen |
Title | Mehusta ja hilloa |