Margaretha Göransson Hamrin : Hyvän olon herkut
Terveydestään ja painostaan huolehtivallakin on lupa silloin tällöin herkutella. Juhlapäivän tai viikonlopun kunniaksi on ihana kattaa kahvipöytään jotain itsetehtyä. Silloin myös herkkujen raaka-aineet on helppo valita mahdollisimman sydänystävällisesti.
Hyvän olon herkuissa käytetään paljon kokojyväjauhoja, pähkinöitä, hedelmiä ja marjoja. Voi ja muut kovat rasvat korvataan öljyllä tai juoksevalla margariinilla ja valkoinen sokeri esim. hunajalla tai ruokosokerilla. Kaloreita kertyy vähemmän, mutta kuitua, vitamiineja ja antioksidantteja sitäkin enemmän. Silti lopputulos sulaa suussa ja tyydyttää makeanhimon.
Kirjassa on kymmenittäin herkullisia ja helppotekoisia ohjeita - piirakoita, torttuja, pipareita, muffineita, sorbetteja ja kiisseleitä. Lähes kaikista saa pienellä vaivalla myös diabeetikoille sopivia. Houkutteleva kuvitus innostaa käärimään hihat, ja pian keittiöön leviääkin jo suloinen tuoksu...
Herkuttele hyvällä omallatunnolla!
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Margaretha Göransson Hamrin |
Coauthors | Susanna Paarma & Tove Breistein |
Title | Hyvän olon herkut |
Original title | Sunne kaker |
Keywords | leivonnaiset, leipominen, kakut, muffinit |