Marianne Kiskola : Tofukeittokirja
Tofu on monipuolinen raaka-aine: se on parhaita kasvikunnan proteiinilähteitä, se sisältää runsaasti kalsiumia ja kaikki välttämättömät aminohapot, sen rasvapitoisuus on pieni eikä siinä ole lainkaan kolesterolia. Tofusta voi tehdä kylmiä ja lämpimiä ruokia, sitä voi syödä sellaisenaan kastikkeiden kanssa, käyttää keittoihin, patoihin ja salaatteihin. Siitä saa näyttäviä ja herkullisia jälkiruokia ja leivonnaisia. Tofu sopii erinomaisesti myös maidottomaan ruokavalioon.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Marianne Kiskola |
Coauthors | Sanna Miettunen |
Title | Tofukeittokirja |
Keywords | ruokaohjeet, kasvisruoat, tofu, soija |