Markku Haapio : Sininen lenkki ja kymmenen mestaria

As low as €6.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-SINI-2CA580
See all options

Makkarasoosi porisemaan ja uunilenkki muhimaan! Nyt juhlitaan HK Sinisen Lenkin neljää vuosikymmentä

Mestarit arinalla! HK:n Sinisen juhlavuoden kunniaksi ansioituneet keittiömestarit antavat kotikokkien käyttöön parhaita makkarareseptejään. Jokamiehen keittokirjan ohjein syntyy ruokia moneen makuun, makkarakeitosta ja lenkkikukosta ankanmaksa-HK-terriiniin ja Sinisellä täytettyihin ravioleihin.

Nakit ja muusi -kirjan tekijä ja vuoden 2002 Makkaramestari Markku Haapio kartoittaa myös makkaran ja lenkkimakkaran historiaa sekä kertoo kansallismakkaran asemaan nousseen HK:n Sinisen vaiheista ja valmistuksesta.

"Jos miettii, mikä olisi se makkara, jonka ainoana ottaisi mukaansa autiolle saarelle, lenkin valinta olisi varma." - Markku Haapio

* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.

More Information
Categories
AuthorMarkku Haapio
CoauthorsTimo Viljakainen
TitleSininen lenkki ja kymmenen mestaria
Keywordsruokaohjeet, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, makkarat
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja