Jokaisella juustolla on tarina
Kirjan herkulliset kuvat ja juustoloiden tarinat houkuttelevat maistamaan ja käyttämään pienjuustoloiden ainutlaatuisia juustoja ja ihastumaan niiden erilaisuudesta. Suomessa on pitkä ja vahva juustokulttuuri, joka on syytä nostaa entistä enemmän jokaiseen pöytään. Kirjassa kerrotaan juustonvalmistuksen historiaa ja nostetaan esiin nykyisiä menestyksellisiä juustoloita ja niiden monipuolista juustotarjontaa. Kirjassa on myös tutkimustietoa juustojen terveellisyydestä. Juusto on terveellistä, täysipainoista ravintoa, sopivasti proteiinia, rasvaa, vitamiineja ja kivennäisaineita. Yhdistettynä hiilihydraattipitoisiin kasviksiin ja viljatuotteisiin ateria on täydellinen.
Tutustu ja rakastu
suomalaisten pienjuustoloiden juustoihin!
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Merja Koski |
Coauthors | Tiina Poimio & Riitta Saloniemi |
Title | Pienjuustolat : suuret tunteet, vahvat maut - Suuret tunteet, vahvat maut |
Keywords | valmistus, ruokaohjeet, historia, ruokakulttuuri, juusto, yrittäjät, meijeriteollisuus, juustoteollisuus, pienyritykset |