Mika Lehtinen : Ruoanvalmistuksen käsikirja

€20.00
In stock
Only %1 left
SKU
P-RUOA-F42790
See all options

Hyvä kokki osaa valmistaa ruokaa eri raaka-aineista erilaisilla menetelmillä ja tietää, miten raaka-aineet käyttäytyvät säilytyksessä. Hänen kirkkaana johtoajatuksenaan on asiakaspalvelu. Hyvä kokki myös tekee ruokaa siten, kuin toivoisi itselleen tehtävän: hygieenisesti ja luontoa säästävästi. Liiketoiminnan jatkuvuuden takaa – hyvän palvelun ja puhtauden lisäksi – ruoanvalmistuksen taloudellisuus.

Ruoanvalmistuksen käsikirja sisältää kaiken oleellisen perustiedon, jota ruoanvalmistajan työssä tarvitaan. Kirjassa käsitellään kokin työn yleisiä periaatteita, tutustutaan laitteisiin ja välineisiin sekä raaka-aineisiin ja harjoitellaan kannattavuuden laskemista. Ruoanvalmistuksen perusteista edetään raaka-aineiden esikäsittelyyn ja reseptiikkaan, valmistusmenetelmiin ja raaka-aineiden käyttöön eri ruokalajeissa. Kirja sopii erityisesti ammatillisiin perusopintoihin, tietojen täydentämiseen ja kertaamiseen ammattikorkeakouluissa ja aikuisopiskelussa sekä käsikirjaksi ammatissa toimiville.

* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.

More Information
Categories
AuthorMika Lehtinen
CoauthorsPäivi Talvinen & Harri Peltonen
TitleRuoanvalmistuksen käsikirja
Keywordsruokaohjeet, ruoanvalmistus, ruoka-aineet, keittokirjat
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja