Mikko Takala & Sami Rekola : Italia - Keittokirja

€28.90
In stock
Only %1 left
SKU
P-ITAL-CEFC98

Cacio e Pepe, Parmigiano-Reggiano, Pesto Genovese, Caponata, Aperol Spritz... Italiaista ruokaa ja juomaa rakastavat kaikki.

Italia - Keittokirja sukeltaa syvälle saapasmaan makuihin ja esittelee parhaat reseptit maan suurimpien kaupunkien kautta myös ravintoloihin ja raaka-aineisiin
tutustuen. Retki alkaa Milanosta, josta matka jatkuu Torinon ja Alban kautta Ligurian rannikolle Genovaan.

Pastan ja parmesaanin maakunnassa Emilia-romaganassa ruokaa laitetaan maakunnan kolmessa tärkeimmässä ruokakaupungissa Bolognassa, Modenassa
ja Parmassa. Venetsiassakin piipahdetaan ja tietenkin pavunpurijoiden Firenzessä. Laziota kirjassa edustaa ylväs Rooma ja Campaniaa remuisa Napoli. Sisiliassa syödään Palermossa ja Syrakusassa.

Kirja sisältää jokaisesta mainitusta kaupungista napakan tietopaketin ja kullanarvoisia vinkkejä baareista, ravintoloista ja kahviloista Italian-matkaa suunnitteleville. Helppotekoiset reseptit klassikoista vähemmän tunnettuihin erikoisuuksiin on suunniteltu nimenomaisesti suomalaisille kotikokeille.

More Information
Categories
AuthorMikko Takala & Sami Rekola
Co-authorsPhotographs by: Tommi Anttonen
TitleItalia - Keittokirja
Published2024
LanguageFinnish
Tax Class-
LocationOrimattila
☎ +358 40 541 9287 (weekdays from 8:00 to 15:00)
Copyright © Finlandia Kirja