Mikko Takala & Sami Rekola : Puuro - Maailman parhaat suolaiset ja makeat puurot
Puuro on in! Eikä vain tuiki tuttuna kaura-maito-voisilmä -triona.
Kekseliäälle kotikokille puuro - oli se sitten kaurasta, ohrasta, riisistä tai muusta jyvästä - on kangas, jonka päälle maalailla mielikuvituksellisia makuyhdistelmiä samalla tavoin kuin pastan tai perunan kanssa.
Puurokirja opastaa kokeilemaan puuroja suolaisina versioina ja esittelee maukkaita ja helppotekoisia puuroreseptejä, joiden makumaailmat risteilevät Aasiasta Amerikkaan. Tietysti mukana on myös superherkullisia makeita puuroja.
Puuro mielletään läntisellä pallonpuoliskolla edelleen makeaksi aamun aloittajaksi, mutta yhtä hyvin puuro toimii lounaana tai jopa kevyenä illallisena. Ajatus ei ole vallankumouksellinen, vaan oikeastaan ikivanha: puuro eri muodoissaan oli entisinä aikoina ruokavalion vankka perusta satojen ellei jopa tuhansien vuosien ajan.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Mikko Takala & Sami Rekola |
Title | Puuro - Maailman parhaat suolaiset ja makeat puurot |
Keywords | puurot, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, vilja |