Outi Rinne : Raakaruoka-aika! : herkkuja ilman hellaa ja uunia
Munakoisoraviolit, korianterifalafelit, lime-avokado-mousse - raakaruoka hellii makuhermoja, vaikka uunia ja hellaa ei käytetäkään. Keittämättä paras lähestyy trendikästä raakaruokaa makunautintojen näkökulmasta ja opastaa tekemään rentoa ruokaa tuoreista kasviksista. Teos tarjoilee ohjeita ruokahalua herättelevistä alkuruoista aterian kruunaaviin jälkiruokaherkkuihin.
Raakaruokakeittiössä ravinteita varjellaan hellävaraisilla ruoanvalmistustekniikoilla, kuten marinoimalla, kuivattamalla ja hapattamalla. Keittämättä paras opastaa uteliasta kokkia, joka ei ole aiemmin tutustunut raakaruokaan, mutta teos haastaa myös kokeneen kulinaristin. Monet ohjeista ovat herkullisia myös perinteisesti kypsennettyinä. Lisäksi joukossa on päivitettyjä versioita tutuista kotiruoista: miltä kuulostavat vaikkapa nakit ja muusi valmistettuna palsternakasta, cashew-pähkinöistä ja aurinkokuivatuista tomaateista"
Raakaruokailun ytimessä on rentous ja kokeilunhalu. Hyvä olo tulee kaupan päälle.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Outi Rinne |
Title | Raakaruoka-aika! : herkkuja ilman hellaa ja uunia |
Keywords | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, kasvisruoat, raakaravinto |