Kirjan aihepiiri on rajattu hiivalla nostatettaviin kahvileipiin, siis pulliin, munkkeihin, wienereihin ja croisantteihin. Tekstirunko on kolmiosainen:
- kahvileivissä yleiseti käytettävät raaka-aineet
- kahvileipätuotteiden leivonta
- yleisiä leivonnan osa-alueita (laatu, erityisruokavaliot, tuotekehitys ja myyntipäällysmerkinnät), joita on käsitelty kahvileipäpainotteisesti.
"Kahvileipää - käsikirja leipurille" on suunnattu leipureille ja muille kahvileipätuotteiden parissa työskenteleville henkilöille. Kirja on laadittu niin, että se soveltuisi elintarviketeollisuuden peruslinjan leipurin erikoistumislinjan oppilaille. Teksti on pyritty pitämään mahdollisimman käytännönläheisenä, kuitenkin niin, että esitetyille asioille olisi myös teoreettista pohjaa.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Päivikki Savola |
Coauthors | Raija Sassi & Jarmo Löytynoja ym. |
Title | Kahvileipää : käsikirja leipurille |
Location | Orimattila Shipped the next business day |
Publisher | Leipomoalan edistämissäätiö |
Publication year | 1999 |
Edition | 4 |
Binding | Paperback (softcover) |
Page count | 111 |
Language | Finnish |
ISBN | 9529009755 |
Product condition | Good (K3) |
Other remarks | little abrasion covers, markings on few pages, slight skewing on spine |
Height (mm) | 250 |
Depth (mm) | 177 |
Width (mm) | 9 |
Weight (g) | 310 |
Tax Class | Marginaaliverotus |
Keywords | leivonnaiset, leipominen, oppikirjat, konditoriatuotteet, bakning, bakverk, konditoriprodukter |