Pekka Råman & Gero Hottinger et al. : Kerrassaan herkullista! - puhtaita suomalaisia makuja eurooppalaiseen tapaan
Suomalaista ruokaa eurooppalaisittain
Komea lahjakirja, mieluisa matkamuisto
Helsingin Kulinaarisen Instituutin isäntä, keittiömestari Gero Hottinger on jälleen lempiteemansa
parissa. Hän tarjoaa valistuneille kotikokeille 80 huippureseptiään: suomalaista ruokaa tämän
päivän eurooppalaiseen tapaan laitettuna.
Raaka-aineista vahvimmin esillä ovat kotimainen kala, sienet, kasvikset ja marjat,
mutta myös riista ja muu kotimainen liha. Mausteena on anekdootteja ja muistikuvia pitkän
kansainvälisen uran varrelta.
Kirja ilmestyyy sekä suomeksi että englanniksi.
Gero Hottingerin, Eero Mäkelän ja Pekka Immosen kirja Muikkutortusta riekonrintaan (1995) oli
menestys, ja sen ovat löytäneet myös kulinariasta kiinnostuneet matkailijat.
* The description may refer to a different version of the product. Details mentioned in the description, such as accessories, may not be part of the product you have selected. For detailed information about the product you have selected, please refer to the feature list below.
Categories | |
---|---|
Author | Pekka Råman & Gero Hottinger ym. |
Title | Kerrassaan herkullista! - puhtaita suomalaisia makuja eurooppalaiseen tapaan |